Szegedi Lorant, Manager

Bine ai venit!

Lasa-ne sa iti luminam afacerea!

Din 2001 servim atat agentii de publicitate cat si clienti finali.

Iti putem asigura design-ul, manopera, montajul si intretinerea panourilor publicitare!

Angajatii nostrii sunt specializati atat in lucrari de inalta calificare cum ar fi: design, cutting si montaj autocolante, cat si in productie si montare de litere volumetrice iluminate si implantate cu leduri. Ei au probat de-a lungul acestor ani multa seriozitate si profesionalism.

Am investit mult in aparaturi performante necesare productiei de publicitate precum: ploter cutter, printere, presa transfer termic , aparat de tampografiat care imprima pe orice suprafata bombata sau plana, aparat de gravura pentru decuparea si gravarea literelor din plexid, PVC, ABS, alama, cupru, aluminiu, lemn, cat si un printer pe baza de solvent la 180 cm latime, astfel realizand toate tipurile de reclame in vederea productiei publicitare, realizand tipuri de reclame de mai sus.

Asa ca suntem pregatiti pentru a executa perfect proiectul dvs. Spune-ne mai multe detalii despre proiect si hai sa incepem!

Iti putem asigura design-ul, manopera, montajul si intretinerea panourilor publicitare in Targu Mures dar si imprejurimi.

Iar daca nu stii inca ce reclama e mai potrivita pentru tine astfel incat sa se incadreze in bugetul disponibil, te putem consilia.

Contacteaza-ne si iti propunem cateva solutii potrivite pentru nevoile tale.

SC GRAFOMIX SRL
Punct de lucru: Tg Mures, str. Budai Antal nr. 8
Tel.: 0265-311.111
marketing@grafomix.ro

Persoana de contact: Szegedi Lorant
Mobil: 0744/775.803
lori@grafomix.ro